FREE TO THE PUBLIC - Rain or Shine - NO TENTS, NO PETS & NO COOLERS (soft carry coolers are allowed)
71
19
21
39

Thunder Over Evans

Armed Forces Day, May 19th 2018!

FREE TO THE PUBLIC : Evans Towne Center Park

 

 

 

 

[Thunder over Augusta Panoramic]

Event Info

Free Admission

DATE & TIME

05-19-2018
Start 11:00 am
End 10:00 pm

EVENT LOCATION

7016 Evans Town Center Blvd
Evans, GA 30809

INFO

Thunder Over Evans is the CSRA’s public celebration of Armed Forces Day.  We consider it the perfect opportunity to bring together the public and the military for a fun filled day of events and a tribute to those who serve.

If you have questions about the event please contact us at info@thunderoveraugusta.com or if you have questions about being a vendor email vatkins@geraldjonesimports.com or download the 2018 Vendor Form

[Thunder over Augusta Panoramic]

 

 

2018 Attractions

 

Firework Show

You’ve got to experience it to believe it. Our Extreme firework display is one that you can feel, bring sunglasses (seriously). One of the South's Largest Firework Shows - 9:15pm

The Royals

Coming in from Florida as one of the top East Coast Entertainment bands, the Royals will knock out favorite hits for every age group to enjoy. They'll start at 7:45pm

XPogo Team

The world's most talented and experienced extreme pogo stunt team that will bounce up to 10ft in the air and do some insane pogo tricks such as car hopping to a backflip contest.

BMX Tricksters

Led by X-Games medalist Rob Nolli, 4 BMX riders will join the the FMX motocross show for an explosive performance with their own ramp setup in front the FMX show.

Lumberjack Show

Hailing from Wisconsin, the Timberworks 'Olympics of the Forest' will bring a log rolling pool, speed pole climbing, axe throwing, chopping, choker set relays and more.

Motocross Show

Team FMX is coming back once again. Not only performing everything from the 'Rock Solid' to the 'Backflip' but the 3rd show will also feature the front flip by Geoff Gaskin.

Kickboxing Events

We have 10 UMMAF Sanctioned fights lined up for Thunder and this attraction is facilitated by Strike Force MMA. This is your chance to get ringside and up close to the action!

Historic Exhibits

Exhibits from WWI, WW2 and Vietnam, this year the exhibit will feature uniforms, Vietnam firebase, a bunker, vehicles, weapons and the veterans that know all about them.

Skydive Drop-In

This is always a treat, because the multi-jumper team drops right into the middle of the park in front of the amphitheater. With smoke and flags they jump at 3:40pm

Kid Zone

We hate for our kids to stand in line to do fun free things. This year will have a toddler zone and a kid zone, we're increasing the amount of inflatables to OVER 20 for kids to enjoy.

Obstacle Course

Take the challenge and run the 128ft course for free, you'll be competing against friends and military. Prizes awarded for the 3 top times, come on and bring your best.

Military Displays

With the full support of Ft Gordon and military branches, we’ll have vehicles, demonstrations and exhibits that are a fine mix of public education and awesome entertainment.

282nd Army Band

If you’d like to experience the talent of our rocking local military band, our very own 282nd Army Band, Detachment 1, will give us a 45 minute concert taking place at 4:00pm

General's Note

This salute to our military with MG John B. Morrison, Jr. giving us a welcome and public message regarding those who serve and the community where this event takes place.

 

 

 

 

2018 Schedule

 

Attraction
11:00am Welcome Note
11:05am Timberworks "Lumberjack Show"(30min)
11:35am XPOGO Team (25min show)
12:05pm Team FMX and the BMX Tricksters Show (30min)
12:35pm GA State Patrol Helicopter Rescue Demonstration
01:20pm Timberworks "Lumberjack Show"(30min)
01:50pm XPOGO Team (25min show)
02:20pm Team FMX and the BMX Tricksters Show (30min)
02:55pm Kickboxing Exhibition (45min)
03:40pm Skydive Drop-in (15min)
04:00pm 282nd Army Band Concert (45min)
04:45pm Posting of the Colors & General’s Note (30min)
05:15pm Timberworks "Lumberjack Show" (30min)
05:45pm XPOGO Team (25min show)
6:15pm Team FMX and the BMX Tricksters Show (30min)
06:45pm Kickboxing Exhibition (45min)
07:45pm The Royals Concert (90min)
09:15pm Mega Fireworks DISPLAY (30min)

 

 

 

 

2018 Major Partners

 

T3 Solutions, Gerald Jones, Windsor Fine Jewelers, Augusta Warrior Project, Columbia County